Pianoles is more

groepsles-header

Piano spelen in groepsverband gecombineerd met een iPad vol leuke apps maakt piano spelen nog leuker!

Pianoles is more

Er zijn veel voordelen van het spelen in groepsverband. Allereerst is het heel gezellig en sociaal, je leert sneller en het is in verhouding tot privéles ook voordeliger. Dus vind je het leuk om met anderen muziek te maken en wil je in een groep piano leren spelen? Dan zijn de groepslessen van OpGehoor wat voor jou!

Meer dan pianoles, met een groep die bij je past

Tijdens de groepslessen leer je op een leuke, actieve manier pianospelen. Hoewel piano spelen de rode draad is tijdens de lessen, wordt er ook een deel muziekles gegeven: drum- en klapoefeningen, gehoorspelletjes, opnames, alle facetten die leerzaam zijn bij het spelen van piano komen langs. Muziek maken is namelijk méér dan het indrukken van de toetsen op je piano! De groepen worden samengesteld op basis van niveau en leeftijd, zodat je gegarandeerd in een leuke groep piano leert spelen!

Piano spelen met de nieuwste techniek

Je hoeft, behalve je iPad, niets mee te nemen naar de locatie waar de groepsles gegeven wordt. Alles staat al klaar. De iPad wordt aangesloten op de digitale piano of keyboard waar je op speelt. In combinatie met de nieuwste apps kun je zo gemakkelijk oefenen, duidelijk zien wat je speelt, stukken opnemen en thuis verder oefenen. Door deze nieuwe technologie, gecombineerd met bladmuziek en traditionele muziektheorie, speel je binnen zeer korte tijd je favoriete liedjes op piano!

Samen leren spelen

Naast de ervaring van het samen spelen in de groepsles gaan we ook leren hoe het is om op te treden of te spelen met een gitarist of zangeres. Daarom komt er soms bij de groepslessen een zangeres of gitarist meedoen. Niet alleen leerzaam, maar vooral ook erg leuk!

Band coaching

Zit je in een band en wil je klaargestoomd worden voor een optreden en leren om beter samen te spelen? Naast de groepslessen is het ook mogelijk band coaching te volgen. Dit wordt gegeven door Rick Welvaart (toetsen en coach) samen met Chester Vermeulen (drums & gitaar). De laatste zogeheten MASTERCLASS zal worden uitgevoerd in een studio waar Rick en Chester de band zowel muzikaal als mentaal zal klaarstomen voor de toekomst!

Proefles

Voordat je meedoet met een groepsles komt Rick altijd persoonlijk langs om kennis te maken en je niveau vast te stellen. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Een groepsles op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis? Neem vrijblijvend contact op.